Публикувано на: пт, яну 6th, 2012

Кирил и Ирина Домусчиеви

Олигархът и собственик на ФК “Лудогорец” Кирил Домусчиев и съпругата му очакват дете, научи “ШОУ”. Двамата вече имат общо отроче, което досега живееше с майка си в Испания.

За родената на 12 септември 1965 г. Ирина Ивановна Домусчиева, която е от руски произход, се знае изключително малко, тъй като съпругът й пази в пълна тайна личния си живот. В момента тя е в средата на бременността си, издават наши източници. Според очакванията на лекарите, бъдещият милионерски наследник ще се появи през април или май догодина. Дотогава половинката на Кирил Домусчиев ще живее временно в София, под зоркото око на съпруга си.

Двамата се запознават преди години покрай общ бизнес на прохождащия тогава корабен магнат и руски олигарси. Братята Кирил и Георги Домусчиеви отдавна въртят сделки с кораби и яхти и поддържат връзки с руснаци. В средата на 90-те години Кирил и Ирина сключват брак, след което им се ражда и първото дете. Красивата рускиня става част от управлението на фирмите му. Вписана е като член на Управителния съвет на “Варна Комерс АД” и “Адванс Пропъртис ООД”.

Първоначално 4 години по-възрастната от съпруга си Ирина е изключително полезна. Помага и върти бизнеса на мъжа си и брат му Георги с лекота. Знае няколко чужди езика, които още повече помагат за развиване на пазара на компаниите в чужбина.

Преди малко повече от три години обаче рускинята трябва да напусне България.

Тя е принудена от мъжа си да заживее в далечна Испания. Близки до милионерското семейство разправят под сурдинка, че Домусчиев не можел да търпи присъствието на съпругата си до него. Заради парите и все по-голямата власт тя била като пиявица в ежедневието на богаташа. Ревнувала го постоянно, вдигала му скандали, но правела всичко възможно, за да запази брака и да не се стигне до раздяла. В крайна сметка обаче Кирил Домусчиев я пратил в Барселона. Купил й къща в един от най-тузарските квартали. Давал й хиляди евро на месец, за да се чувства разкошно, тя и детето им.

Често гостенка на Ирина в Испания била вдовицата на Жоро Илиев – Мая, която също оглеждала имоти. “Дамата в черно” искала дори да запише децата си в колежи в Барселона. Харесвал й градът, както и фактът, че там живее приятелката й Ирина, с която може да прекарва свободното си време. Домусчиев е един от най-желаните плейбои у нас. Интриганти разправят, че интимните му завоевания са много, и то все красиви манекенки или моделки, които се навъртат в луксозните хотели. Не случайно в последните няколко години роденият на 18 април 1969 г.

Домусчиев все по-често се подлага на разкрасителни процедури, прибягва до козметици, посещава СПА-центрове. Облича се като 20-годишен младеж, обича да е изтупан и да привлича окото с елегантния си стил. Бизнесменът води бохемски живот. Клюкари коментират, че един от най-големите му приятели е Румен Гайтански – Вълка. Двамата често могат да бъдат забелязани заедно в столичен хотел – любимо място за прекарване на вечери и обсъждане на новите авантюри. Преди няколко месеца обаче

животът на семейство Домусчиеви поел по нов път.

Босът на “Лудогорец” и шеф на още десетки фирми трябвало да прибере жена си отново при себе си. Техни близки споделят, че Ирина вече не издържала далеч от България, липсвали й и приятелите. Това била официалната причина, поради която тя е отново в София. Според непотвърдена информация обаче основната причина, поради която 46-годишната дама отново живее заедно с мъжа си, са все по-честите заплахи, които започнала да получава в Барселона.

Кирил Домусчиев има достатъчно неприятели, които през годините се опитват да го използват или да измамят. Именно такива хора започнали да се навъртат около Ирина в Испания. Искали да я използват, за да се доберат до парите на мъжа й. Близки от обкръжението на Домусчиеви разкриват, че допреди няколко месеца Ирина била подложена на постоянни атаки – поставяли й ултиматуми, едва ли не я заплашвали, че ще й се случи нещо неприятно, ако не накара мъжа си да сътрудничи с тях.

“Тя се превърна в заложник на бизнеса на Кирил.

Много хора разбраха за престоя й в Испания и започнаха да я използват”, споделят източници на “ШОУ”. Първоначално всички нови приятели на бизнесмена се запознавали с Ирина с цел по-лесна комуникация. След това обаче уж добронамерените бизнеспартньори започнали да я държат в ръцете си и да го изнудват, за да източат част от богатството му. Милионерът отдавна имал връзки на испанския пазар и особено в Барселона, където правил сделки, свързани с флота.

Пристанищният испански град е едно от местата, на които Домусчиев търгува от години и не случайно там преди време изпратил жена си. Напоследък обаче мястото се превърнало в ад и ставало все по-страшно за Ирина, заради което тя се прибрала у нас. Самата тя също искала на всяка цена да се върне в България и да закрепи брака си. Ирина доста хитро успяла да постигне поне на този етап целта си, забременявайки отново. 46-годишната руска чаровница била наясно какви ги е вършил мъжът й, докато тя била заточена в Испания.

Нейни приятелки й разкривали всички подробности за личния живот на Кирил, за изневерите и неспирния бурен живот. “Сега всичко е като преди. Кирил е много отговорен и винаги се е грижел за семейството си. Прибра Ирина и не дава косъм да падне от главата й, докато е бременна. Очакват с радост детенцето си”, заяви близък до семейството.

Източници на “ШОУ” разкриха, че още отсега олигархът е приготвил бомбастични изненади за бъдещия си наследник. Домусчиев обещал да купи луксозен имот край София за детето, който ще бъде записан на негово име и ще стане негова собственост, когато навърши пълнолетие. Освен това един от най-богатите бизнесмени у нас вече се грижи за банковата сметка на нероденото отроче, което ще разполага с начален старт от няколкостотин хиляди евро.

Стамен РИЗОВ

За автораКоментирай

Вие трябва да се логнете за да коментирате.Web Statistics

Creative Commons License
Licensed under a Creative Commons Attribution 2.5 Generic License